Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Реклама в LinkedIn

LinkedIn е най-голямата онлайн общност за професионалисти в света. Характерното за нея е, че освен личните профили на над 45 милиона специалисти във всички области, Вие може да откриете и много изпълнителни директори и висши мениджъри от големи компании. Надяваме се, че разбирате колко полезно е да достигнете до тях директно с подходящи реклами?

Реклама в LinkedIn

Предимства на рекламата в LinkedIn

  1. Насоченост - може да подберете Вашата аудитория по множество различни критерии като например старшинство на професионалиста, сфера на бизнеса, компетенция на служителя, големина на компанията и др.

  2. Достъпност - може да създадете приятни рекламни съобщения с малък бюджет като заплащате или за кликвания (CPC) или на база 1000 показвания (CPM).

  3. Достоверност - може да се възползвате от огромното потребителско доверие в LinkedIn, за да изградите професионален облик на Вашата търговска марка или продукт.

  4. Локализираност - може да съсредоточите рекламната си кампания в избран географски регион или държава, където се намира Вашата таргет аудитория.

Не се колебайте да се свържете с нас от Публисити, за да създадем и управляваме Вашите директни реклами в LinkedIn. Хайде да започваме!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn