Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Електронна търговия и отлични взаимоотношения с клиенти

Електронната търговия не се изчерпва само и единствено със създаването и поддържането на привлекателен онлайн магазин, който представя Вашия продуктов каталог или услугите Ви на потенциални клиенти в Интернет. Посредством електронната търговия Вие продавате продуктите и услугите си с директни онлайн разплащания, т.е. разполагате със собствена защитена платежна система или използвате за бизнеса си някои от популярните електронни портфейли като PayPal.com, MoneyBookers.com, ePay.bg и др.

Електронна търговия за напреднали

Електронна търговия за напреднали

През годините Интернет потребителите развиха електронната търговия помежду си, като вече всеки продава или купува нещо онлайн - най-лесно през аукцион сайтове като eBay.com или горещи магазини като Amazon.com. Обектът на продажбата не трябва задължително да бъде виртуална услуга като например уеб хостинг. Вие може да предлагате и стоки с доставка, като се разплащате с Вашите клиенти през удобни вътрешни страници от сайт Ви, наречени shopping carts. Тези страници са част от уеб интерфейса на потребителските акаунти и дотях се достига с SSL сертификат за сигурност.

Ако казаното до тук Ви звучи познато, то вече изпитвате необходимост от интегриране на Вашите онлайн разплащания в готова CRM система, с която да управлявате взаимоотношенията си с клиенти, да запазвате бизнес комуникацията си и да предлагате качествени и навременни следпродажбени услуги.

Управление на взаимоотношенията с клиенти

Ние от Публисити можем да Ви предложим цялостни решения за градивна електронна търговия, които започват с:

  • инсталиране и конфигуриране на продуктов каталог към Вашия сайт;
  • подбор на платежните системи и програмиране на заявките към базата данни;
  • стартиране на уеб приложения за изпращане и получаване на съобщения от клиенти;
  • адаптиране към съществуващи вътрешни системи за контрол и следене на комуникацията;
  • създаване на иновативни канали за връзка и отлични взаимоотношения с клиентите.
  • оптимизиране на всички технически и бизнес процеси на онлайн търговията;

Опишете ни накратко бизнеса си и ние ще Ви предложим няколко безплатни идеи какво бихте могли да подобрите във Вашата електронна търговия, така че приходите от продажби да се увеличават устойчиво занапред!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn