Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Реклама в Google

Вие вече сте узнали ползите от това колко е важно Вашия бизнес и продукти да бъдат откриваеми от потенциални клиенти, които търсят информация в търсачки като Google, Yahoo!, MSN и др. по определени ключови думи.

Pay-Per-Click реклама в Интернет търсачките

Всички сме свидетели на динамичното развитие на Интернет и постоянното възникване на нови възможности за достигане на точно таргетирана аудитория. Световните практики и статистики показват, че търсачките са лидери в поддържането на над 85% от трафика при търсене на информация в Интернет, като представляват основен посредник между дадена организация и нейните потенциални клиенти. Ето защо инвестицията в платени реклами в търсачките, т.нар. Pay-Per-Click / Плати за клик реклама, е абсолютно задължителна и гарантира добра възвращаемост. Факт е обаче, че това, което работи за един бизнес модел, може да не работи за друг. Затова от изключителна важност е щателното проучване на конкретния пазар и неговото представяне в Интернет преди предприемането на каквито и да било действия.

Pay-Per-Click рекламата в Google се нарича Google AdWords и представлява платени рекламни блокове, които се показват при релевантно потребителско търсене над или вдясно от последвалите резултати. Тези блокове също се появяват и в други сайтове в Интернет, които са част от голяма световна мрежа, наречена Google Content Network, включваща и хиляди български уеб сайтове.

Google AdWords Pay-Per-Click

Вие свободно определяте максимален дневен бюджет и плащате цената на всяко кликване върху Вашия рекламен блок. Цената за единичен клик (Cost per click) се определя на база максималната, която сте готови да дадете и средната за пазара, получена чрез конкурентно наддаване с други рекламодатели в същото поле на действие, т.е. своеобразен аукцион.

Как ще Ви помогнем?

  • С умело създадени Google AdWords кампании ние от Публисити знаем как да привлечем огромен трафик към Вашия сайт многократно и да контролираме този качествен трафик чрез внимателен подбор на ключовите думи, на които Вие залагате и с които се състезавате едновремено с други рекламодатели. Заплащате само при кликване, което прави подобна реклама изключително ценово ефективна!
  • С правилен подход ние много точно ще таргетираме желаните от Вас реципиенти, както по държава, град, регион, точни координати, така и по избран език и съдържание на сайтовете, които посещават.

Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn