Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Httpool Online Advertising

Httpool е популярна рекламна мрежа, която достига до повече от 70 милиона потребители в Централна и Източна Европа и е фокусирана върху нововъзникващите пазари като България. Httpool съдържа повече от 3000 сайта, които генерират над 1 милиард импресии месечно. Някои от най-известните уеб сайтове в тази глобална мрежа са Facebook.com, Myspace.com, Yahoo.com и др. Като рекламодател Вие сами може да определите най-подходящия ценови модел за целите Ви - цена за 1000 показвания на рекламата (CPM) или цена за клик върху нея (CPC). И тук подборът на правилните рекламни мрежи и групи от сайтове е определящият фактор за крайната ефективност на кампанията.

Реклама в Httpool

Рекламните мрежи на Httpool

Httpool е разделена на четири вида мрежи от уеб сайтове, които са ориентирани към различни потребители и географски региони. Ценовият модел и начините за умело таргетиране са специфични за всяка мрежа. Ето накратко особеностите им:

  1. Premium - включва най-посещаваните уеб сайтове в България и е подходяща за Вашите имиджови кампании с голямо покритие. Може да си осигурите присъствие в качествени български сайтове, но срещу справедлива цена.

  2. Contextual - работи с подбрани от Вас ключови думи, чрез които достигате прецизно до желаната аудитория в специализирани и нишови уеб сайтове, като таргетирате потребителите контекстуално, т.е. по съдържанието на сайтовете.

  3. Performance - използва цена за един клик (CPC) като ценови модел и обслужва Вашите банери и текстови реклами, които се показват в известни онлайн медии, но обикновено разположени в долната част на дадения сайт. Тази мрежа на Httpool е подходяща за компании и организации, които търсят бърз и таргетиран трафик и разчитат на директна реакция от страна на потребителите.

  4. Global - подходяща за Вас, когато желаете да завладеете нови пазари по цял свят и да достигате до международни клиенти. Тази мрежа включва изключително популярните сайтове като Yahoo!, MySpace, Hi5, Facebook, MTV и много други.

Оставете на нас от Публисити да изберем подходящите мрежи и да управляваме Вашите онлайн кампании в Httpool! Готови ли сте да започваме?


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn