Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Публисити в Интернет

Ние си представяме свят, в който пред общуването няма граници. В този идеален свят хората имат множеството възможности за избор, защото са добре осведомени за всичко, което се случва около тях. По този начин те могат да вземат правилни и ефективни решения в работата си, да подобряват личностните си качества, да развиват уменията си и да се образоват. Публисити олицетворява стремежa ни към постигане на тази осведоменост!

За компанията

Публисити ЕООД, ЕИК: 200302659, е независима рекламна агенция, основана през 2008г. и изцяло специализирана в планирането, изготвянето и управлението на стратегически кампании в Интернет. Услугите ни включват маркетинг в Интернет търсачките като Google, Yahoo! и MSN, управление и оптимизиране на рекламни кампании от вида Pay-Per-Click / Плати за клик, медия планиране и закупуване, създаване и поддържане на корпоративен имидж в световните социални мрежи като Facebook и професионално консултиране по всички въпроси на Интернет маркетинга.

Нещо повече за нас

Ние не сме уеб дизайнери или група от свободнопрактикуващи, нито поредната традиционна рекламна агенция без обособен отдел онлайн специалисти. Ние сме талантливи рекламисти с богат опит и всеобхватни познания, с които създаваме, внедряваме и измерваме успеваемостта на Вашите Интернет комуникационни стратегии. За нас всеки нов клиент е предизвикателство, всяка нова кампания трябва да бъде шедьовър!

Мисията ни е комбинация от стремежа да предлагаме новаторски услуги в областта на Интернет рекламата и желанието ни да подобряваме културата на потребителите в България. Усилията ни са насочени към създаване на качествени продукти, ценени от нашите клиенти и обществото като цяло. Ние прилагаме бизнес модел, чрез който разбираме нуждите на клиентите си, предоставяме им гъвкави услуги и ги обслужваме бързо и ефективно. Измерваме успеха си чрез степента на удовлетвореност на клиентите и крайните ползи за обществото. Ще запазим иновативността и младежкия дух на нашата компания.

Нещо повече за Публисити

Екипът ни обединява усилията на талантливи млади хора, които отдавна проучват същността на Интернет и следват тенденциите в ползотворното му използване. Разработили сме наша собствена стратегия, която разчита не само на качеството на иновативните услуги и продукти, но и на бързото и своевременно обслужване на клиентите - нелека задача, превърната в приоритет.

Ние определено знаем как да подкрепим бизнеса Ви, за да изгради не просто присъствие, а полезно и печелившо начинание в Интернет. Привлекателният дизайн отдавна не е достатъчен, сега въпросът е какви са следващите Ви планове. Ето защо, поверяването им в ръцете на таланти винаги е гарант за успех!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn