Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Pay-Per-Click / Плати за клик рекламна кампания

Нищо не може да се сравни с отличните резултати от добре направена Pay-Per-Click кампания! Кампаниите от вида "Плати за клик" са в основата на ефективния маркетинг в Интернет търсачките. С тях получавате несравнимо представяне на първата страница с резултати от търсене. PPC рекламата е насочена към точните потребители, защото те са таргетирани по определени от Вас ключови думи и фрази. Кампаниите са изключително гъвкави, а резултатите са видими в реално време. Вие заплащате само, когато потребител посети Вашия сайт!

Управление на Pay-Per-Click кампания

Успешната Pay-Per-Click кампания

Ефективността на Pay-Per-Click кампанията зависи пряко от подбора на ключовите думи и фрази, целевите (landing) страници, текстовите реклами и стратегиите за наддаване. Местоположението на Вашата реклама в Google Search зависи от цената за клик (Cost per click), която сте готови да дадете и качеството на кампанията Ви като цяло.

Висока възвращаемост на инвестицията

Всяка PPC кампания в Google AdWords създава силен трафик от посещения към сайт Ви, но изисква ежедневно и професионално управление с цел оптимизиране на резултатите, намаляване на общите разходи за кликове и съответно увеличаване на възвращаемостта от направената инвестиция.

Висока възвращаемост от инвестицията

Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn