Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Подходът ни при създаването на Google AdWords кампания

Подходът при създаването на Google AdWords кампания

Всяка Pay-Per-Click кампания в Google AdWords започва с дефиниране на маркетинговите цели на рекламодателя. В зависимост от това дали ще провеждате имиджова реклама, краткосрочна промоция или просто целите да привлечете потребителския интерес към Вашия сайт, съществуват различни подходи за създаване на високоефективна кампания. Начинът как да планираме кампанията Ви зависи от това за какъв период от време желаете да привлечете трафик от посещения. Важно е да определите дневен бюджет, с който да закупувате кликвания от Вашата таргет аудитория.

Нека превърнем качествения трафик в конверсии!

Ефективността на кампанията ще бъде измерена чрез съпоставяне на изразходваните от Вас средства с броя на привлечените потребители. Ние ще Ви помогнем да дефинирате ясно целите си и да определите желаните действия от Вашите потребители, които наричаме конверсии, например регистрация на акаунт, абониране за и-мейл бюлетин, сваляне на продуктов каталог и др. Ние смятаме, че успехът се крие не просто в увеличаване на качествения трафик, а в правилното му използване, след като веднъж сте го привлекли.

Нека създадем силни и завладяващи рекламни съобщения!

След подбора на ключовите думи е много важно да изясним какво точно искате да кажете на Вашите посетители. Рекламите в популярните Интернет търсачки често изграждат първото впечатление на потенциалния клиент за Вашия продукт или услуга. Тези реклами Ви дават възможността да привличате мотивирани посетители и да филтрирате нежелания трафик. Истинско предизвикателство е да изразим Вашето рекламно съобщение, използвайки 70 знака и дори по-малко!

Увеличете посещенията на Вашия
сайт от подходящата аудитория!
Преглед на Вашата реклама в Google. Опитайте да създадете рекламата си като бъдете креативни и описателни!

Нека оптимизираме и управляваме AdWords кампанията Ви!

Правилният подход изисква от нас да оптимизираме структурата на кампанията, като създадем множество атрактивни рекламни блокове и ги подредим по групи. В течение на кампанията Ви ще определим тези, които привличат максимален брой кликове. Възможно е специфично таргетиране на кампанията по часове и дни от седмицата, както и по конретни партньорски сайтове, избрали да показват рекламни блокове от Google.

В процеса на управление на AdWords кампанията Ви ще извършваме непрестанни наблюдения и анализи, ежедневни тестове и фини настройки, за да открием формулата на Вашия успех!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn