Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Yahoo! Search Marketing

Yahoo! е втората по популярност търсачка на информация в Интернет. Над 53 милиона души използват Yahoo! ежедневно като 2.8 милиарда е средният брой търсения на месец. Предвид многобройните потенциални реципиенти на реклами, Yahoo! предлага собствена платформа за маркетинг при търсене, наречена Yahoo! Search Marketing.

Реклама в Yahoo!

Вие може да рекламирате бизнеса си в резултатите от търсене на Yahoo! и други популярни сайтове от тяхната мрежа като Yahoo! Finance, Yahoo! Mail и Yahoo! News. Представете Вашите продукти или услуги пред потенциални клиенти в точния момент, когато те вече ги търсят. Дори да разполагате с ограничен бюджет, Вие трябва да се възползвате от този ценово ефективен канал, който ще увеличи обсега на бизнеса Ви и съответно реализираните продажби.

Yahoo! и напред с маркетинга в търсачките

Ние от Публисити ще Ви помогнем да стартирате рекламните си кампании в Yahoo! като определим набора от ключови думи и фрази, на които залагате и поставим максимална цена (CPC) на всяка от тях. След това ще насочим рекламите Ви контекстуално и демографски. Услугите ни обхващат:

  • таргетиране на потребителите по географски регион, език и държава;
  • подбор на ключовите думи и фрази, тясно свързани с Вашия бизнес;
  • определяне на дневен разходен лимит и максимална цена за клик;
  • създаване на професионални реклами с привлекателни заглавия и описания;
  • ежедневно управление на кампаниите Ви и оптимизиране на разходите.

Ако желаете да получите повече информация и да се включите в Yahoo! Search Marketing, моля пишене ни, за да Ви посъветваме как да започнете.


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn