Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Bing Ads

Microsoft, също като другите най-използвани Интернет търсачки Google и Yahoo!, предлага на рекламодателите по света платформа за обслужване на реклами от вида "плати за клик" в глобалната мрежа Microsoft Network (MSN). Платформата се нарича Bing Ads и Ви позволява да достигнете през Bing.com до над 43 милиона потенциални клиенти, предимно от САЩ и Канада.

Онлайн маркетинг с Bing Ads

Подобно на Google AdWords, Bing Ads използва максималната сума, която сте готови да платите за клик (CPC) върху Вашата рекламна форма, за да определи колко често да показва рекламата при търсене. Вие самостоятелно определяте бюджета си и заплащате само при кликване, като може да насочвате рекламите си чрез ограничаване на показванията по местоположение, възраст, пол, както и по конкретни дни от седмицата или часове на деня. С полезни инструменти за анализ Вие ще получавате доклади в реално време с точните метрики и резултати.

Още един широк канал за маркетинг при търсене в Интернет

Добавете Bing Ads към Вашите интегрирани онлайн комуникации! Ние от Публисити ще подходим индивидуално и целеустремено към Вашите бизнес цели като Ви консултираме как да:

  • подберете правилните ключови думи и фрази;
  • определите подходящ рекламен бюджет и цени за клик;
  • създадете завладяващи реклами и маркетингови съобщения;
  • оптимизирате кампаниите си и крайната възвращаемост от тях.

Бъдете едни от многото българи, които рекламират с Bing Ads. Проявете интерес още днес!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn