Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Анализ и консултиране

Анализ и консултиране за Интернет маркетинг

Ние от Публисити сме подготвили разнообразни консултантски услуги с желанието да Ви помогнем при анализа на всички аспекти на Интернет маркетинга - от фунционалността и ползваемостта на Вашия уеб сайт до провеждането на ефективен маркетинг в социалните медии и в Интернет търсачките. Независимо дали разполагате с вече популярен сайт или сте още в самото начало, ние ще Ви посъветваме как да продължите и как да успеете онлайн.

Първите стъпки започват с проучването на всички предприятия, които имат отношение към бизнеса Ви. След като разберем защо и как Вашите конкуренти са успели, ние обхващаме размера на потенциаления пазар за продукта или услугата Ви. Дори да не продавате онлайн на клиенти, Вие имате нужда от добри идеи и планове как да комуникирате бранда си в Интернет и как да ангажирате потребителите си. Убедени сме, че ще Ви помогнем да напредвате с богата палитра от хитри техники!

Бизнес план "Интернет маркетинг"

Интернет маркетинг планът е предназначен за всички предприемачи, които желаят да подобряват познаваемостта на бранда си, да генерират приходи от уеб сайта си и да развиват способността си да задържат клиенти. Планът ще съдейства на всички Вас, които се опитвате да определите потенциалната възвръщаемост на инвестициите от нов бизнес модел или Интернет маркетингова кампания.

В нашия маркетингов план описваме с широк поглед всички Ваши бизнес дейности, цели и стремежи, откриваме възможните ниши и правим цялостна оценка на потенциалните приходи. Планът предвижда прилагането на разнообразни стратегии за подобрение на ползваемостта на сайта, качеството на съдържанието и каналите за разпространението му, маркетинга в Интернет търсачките, и-мейл маркетинга, онлайн медия планирането и други техники.

План "Маркетинг при търсене"

Нашите специализирани планове за маркетинг при търсене (search marketing) са предназначени за стартиращи бизнес начинания и компании със съществуващи уеб сайтове, които се целят предимно в използването на Pay-Per-Click / Плати за клик рекламата в Интернет търсачките за подобряване и поддържане на познаваемостта, доставяне на целеви трафик и оптимизиране на разходите.

План "Маркетинг в социалните медии"

Модерните тенденции в използването на социалните медии ги превърнаха в основен канал за насърчаване на продажбите и комуникацията с потребителите посредством стабилните връзки между тях. Нашият план за маркетинг в социалните медии (social media marketing) е предвиден за тези от Вас, които желаят да се възползват от доказани стратегии за управляване на социални мрежи.

Техники за функционалност и ползваемост

Много фирми разполагат с изградени обширни уеб сайтове и инвестират сериозно в Интернет маркетинг без до момента да са успели да постигнат значителни резултати. Ние ще анализираме текущия уеб сайт, ще идентифицираме потенциалните проблемите и ще Ви помогнем с професионални съвети как да подобрите цялостната визия, фунционалност и ползваемост на сайта, така че да превръщате повече посетители в клиенти.


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn