Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Интернет маркетинг от творческо поколение

Онлайн медия планиране и закупуване

Онлайн медия планиране

Желанието Ви да присъствате в популярните онлайн медии трябва бъде подкрепено от правилен подход при подбора на рекламните мрежи и групи от сайтове. Вашите маркетингови цели, желанията и мотивацията на таргет потребителите определят успешното планиране и закупуване на ефективни рекламни позиции, носещи Вашите подходящи послания.


Реклама в Google

Реклама в Google

Вие създавате високо таргетирани рекламни съобщения, които се показват при търсене в Google в зависимост от подбрани ключови думи и фрази, свързани с бизнеса Ви. Хората трябва само да кликнат върху рекламата Ви, за да достигнат до целевата уеб страница. Толкова ли е просто наистина или има още неразкрити тайни?


Facebook маркетинг

Facebook маркетинг

Използвайте високата степен на доверие в активната аудитория на социалната медия Facebook. Така ще увеличите разпознаваемостта на Вашата марка сред широк кръг от хора! С правилен Facebook маркетинг ще откриете потенциални клиенти и ще комуникирате със съществуващи, от които да черпите тъй важната обратна връзка.


Google+ маркетинг

Google+ маркетинг

Бъдете предприемчиви и комуникирайте Вашия бранд в социалната мрежа на Google. Създайте завладяваща бизнес страница и я промотирайте, за да увеличите нейните почитатели. Комуникацията с тях ще Ви помогне да популяризирате идеите си в Интернет. Страницата в Google+ ще окаже влияние и върху ранкирането на Вашия сайт.


Мобилен маркетинг

iPhone маркетинг

Вашият уеб сайт се нуждае от специална версия за мобилни телефони, която да бъде създадена с усет за удобството на посетителите и достъпността до съдържанието, което те желаят да видят. Вашите настоящи клиенти биха могли да използват различни приложения, особено ако разполагат с телефони от ново поколение като iPhone.


И-мейл маркетинг

И-мейл маркетинг

И-мейл маркетингът често е подценяван комуникационен канал, който може да Ви помогне да общувате с потребители, които предварително са заявили своя интерес към Ваш продукт или услуга. Създайте списък с техните и-мейл адреси и им изпращайте регулярно стилен информационен бюлетин.


RSS маркетинг

RSS маркетинг

Създайте RSS канал към Вашия уеб сайт и започнете да го популяризирате, за да увеличите абонатите. Дали ще е емисия към секцията с новини, продукти или от блога - важното е да го обновявате често! Чрез RSS маркетинг може да закупите рекламно място и в RSS канала на друг популярен сайт или мрежа.


Анализ и консултиране

Анализ и консултиране

Нуждаете ли се от помощ при тълкуването на трафик статистиките в Google Analytics? Съществува ли по-конвертируема версия на Вашата целева (landing) страница? Какво ли точно правят потребителите, когато разглеждат сайта Ви? Задайте ни тези въпроси, ние ще Ви дадем точни и обосновани отговори!


Компютърни услуги

Поддръжка на компютри и сървъри

Ако качеството на Вашата дейност и Интернет сайтове зависят от безупречната работа на Вашите компютри и сървъри, ние ще Ви предложим професионална грижа и поддръжка на цялата компютърната техника във Вашия офис. Предлагаме реакция до 1 час след повикване, както и оборотна техника при възникнал ремонт. Така Вашите сайтове, IT услуги и офис приложения ще са винаги онлайн!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn