Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Подходът ни към всеобхватен RSS маркетинг

RSS е изключително гъвкав комуникационен канал, който включва възможността за абониране по желание. Този факт допринася за високото ниво на доверие в разпространената информация. Ние знаем как да се възползваме от потребителското доверие и ще Ви помогнем в:

  • създаване на валиден XML;
  • промотиране на RSS канала;
  • публикуване на информация в чужди мрежи;
  • реклама в чужди популярни канали;
  • генериране на ново съдържание за RSS емисията;
  • анализ и оптимизация на емисията.

Подходът на Публисити към всеобхватен RSS маркетинг

Стартиране на RSS емисията

Преди да започнем, ние ще отделим достатъчно време за внимателно планиране на действията. След като поставим RSS емисията, ние ще Ви консултираме как правилно да я промотирате на Вашия сайт. Услугите ни обхващат всички области, включително създаването на емисията, генерирането на съдържание за нея, разработването на предложения за дизайн и графични модели, предоставянето на възможност за абонамент и избягването на евентуални проблеми с дублирана информация.

RSS емисията ще съдържа обратни линкове към Вашия сайт. Ние гарантираме, че страниците с новини и друга често обновявана информация от сайта ще са умело структурирани, за да позволят на посетителите мигновено да се абонират за съответния RSS канал. Уебмастъри също ще могат да използват RSS каналите Ви, като ги интегрират към собствените си сайтове и така осигуряват за Вашия сайт дългосрочни SEO ползи чрез входящи линкове.

Промотиране на RSS емисията

Веднъж създадена, Вашата RSS емисия ще предоставя на потребителите полезна и същевременно желана информация. Нашата следваща цел ще бъде оптимизацията на тази емисия и привличането на повече трафик към сайта. Google счита, че уеб сайтове със силно популярни емисии, са авторитет в своята област и съответно ги класира високо в резултатите от търсенето. Ето защо ще наблегнем на популяризирането на Вашата емисия, като я включим в множество RSS мрежи.


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn