Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Дизайн и графични модели на RSS емисиите

Всички знаем, че дизайнът е съществена част от комуникацията с потребителите и често е важен фактор при вземането на решения. Броят на абонатите на даден RSS канал е показател за популярността и успеха му. Следователно основна цел трябва да бъде привличането на повече потребители като се използват разнообразни техники за дизайн. Нека Ви представим няколко примамливи похвата за проектиране и разположение на RSS бутоните на Вашия сайт. Освен това, дизайнът на самата RSS емисия трябва да включва няколко доказани хитрини и да не предхожда планирането на действията.

Дизайн и графични модели на RSS емисиите

Стилни и разпознаваеми RSS бутони и иконки

Интернет е място за творчески експерименти. Все по-приятни за окото и същевременно продуктивни вариации наблюдаваме из сайтовете с перфектен дизайн. RSS бутонът за абонамент вече не прилича на стандартен бутон. Разнообразни визуални ефекти умело се използват и моментално привличат погледа на посетителите. Ние ще открием и поставим подходящи RSS бутони и иконки на Вашия сайт, които ще са в унисон със съществуващия дизайн, ще са лесно разпознаваеми и изключително неустоими.

Стилни и разпознаваеми RSS бутони и иконки

Подходящи графични модели и оптимални позиции

Оптималната позиция за RSS иконките е област, която обгражда Вашето лого и се намира в горната част на сайта. Разбира се, най-добрата позиция зависи от оформлението, цветовата гама и общия дизайн на самия сайт. Ние ще открием оптималната позиция и точния графичен модел като провеждаме различни тестове с няколко вариации на изображенията. След това ще продължим с още анализи и оптимизация на RSS емисиите.

Ако RSS емисиите са надлежно декларирани в изходния код, Интернет браузърите автоматичното ще ги разпознаят и ще предложат на посетителите избор как да се абонират. Затова иконките служат не само като стимулират директните абонаменти, но и като подсказват, че дадена секция от съдържанието е достъпна чрез RSS.


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn