Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Подходът ни при онлайн медия планирането

Ние знаем, че последвалото действие от страна на потребителя след като вече е видял рекламата, е далеч по-ценно за Вас, отколкото първоначалните данни за общия брой кликове например. Технологиите за обслужване на реклами се развиха достатъчно, за да ни предоставят цялостен поглед върху поведението на потребителя дни и дори седмици след като е видял реклама Ви.

Подходът на Публисити при онлайн медия планирането

Интерактивно пътешествие и творчески подход

В основата на успеха на онлайн кампанията Ви се крие достъпността, качеството и разбираемостта на целевата (landing) станица, където посетителите достигат след кликване върху Вашата реклама. Поставяйки се на тяхно място, ние дефинираме стратегическите задачи и изискванията за графичен дизайн и ползваемост, фокусирани върху създаването на "идеалните условия" за посетителите. Предпочитаме да определяме "идеалните условия" като интерактивно пътешествие, което дирижираме, а не като установена крайна дестинация. Това наше предпочитание стои в основата на творческия ни подход към предизвикателствата на Вашата кампания.


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn