Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Управление и оптимизация на Google AdWords кампания

Управление и оптимизация на Google AdWords

Ползите от наемането на професионалисти, които да управляват Вашите PPC кампании, са огромни. Ето в какво се изразяват нашите услуги за провеждане на ефективен Google AdWords маркетинг:

  1. Внимателно проучване и подбор на ключовите думи и фрази - Вие не само продавате "рози". Вие се занимавате с "доставяне на букет червени рози" на избран адрес. Долавяте ли разликата? Важно е да разбирате нагласата и желанията на търсещия, да се целите в конкретни ключови фрази, а не в общи понятия. Ние ще създадем Вашите AdWords листи, които може да съдържат над 20 000 ключови думи и фрази във всичките им възможни вариации!

  2. Изобретателност при създаването на рекламните текстове и вариации - ние ясно ще формулираме рекламното Ви съобщение към потенциалните клиенти. Предлаганият от Вас продукт или услуга ще бъдат описани много точно в PPC рекламите с цел привличане на кликвания само от подходящи потребители. Понякога посочването на цената дори предотвратява кликвания от посетители, които търсят по-евтини услуги. Нашият творчески подход при създаването на заглавията и подканващите фрази ще увеличи кликовете върху рекламата Ви.

  3. Оптимизиране на структурата на кампанията - правилното структуриране на информация във Вашия Google AdWords акаунт зависи от типа бизнес и целите на рекламната Ви дейност. Начинът, по който са подредени отделните кампании, рекламните групи и ключовите думи вътре в тях, влияе директно върху общите Ви раходи и пряко предопределя цялостния Ви успех. Свържете се с нас още сега за безплатна оценка на текущата структура на Вашия AdWords акаунт!

  4. Оптимизиране на целевата (landing) страница - ние създаваме нови или оптимизираме няколко съществуващи страници от Вашия сайт, за да ги превърнем в целеви. По този начин с множество инструменти ще тестваме успеваемостта на различни варианти, докато открием оптималните резултати. Целевите страници, които създаваме по Ваша мярка цялостно ще подобрят ефективността на Google AdWords кампаниите Ви, защото ще "улавят" посетителите.

  5. Рафиниране на ключовите думи и рекламния текст - възможно е да има резултати, които са по-добри дори от оптималните. Трябва просто да ги открием като извършваме своевременни анализи, правим промени в реално време и след това измерваме успеваемостта на Pay-Per-Click кампанията Ви. Ние не се отказваме да експериментираме, докато установим максималната възвращаемост и достигнем всички поставени маркетингове цели!

  6. Ежедневно наблюдение на PPC кампанията - управлението на Google AdWords кампаниите Ви от професионалисти ще спести много ценно време, което бихте могли да вложите в развиване на други аспекти на бизнеса Ви. Ние ще контролираме всички настройки на AdWords профила вместо Вас.

  7. Следене на конверсиите от потребителите - когато набележим ключовите думи и фрази, които реално превръщат посетителите на сайта Ви в клиенти, ние ще наблегнем на тях, за да увеличим възвращаемостта от Вашата инвестиция. Прегледът на общия брой конверсии и на тяхната стойност ще ни помогне да вземаме правилни решение в процеса на управление на рекламния Ви бюджет.

  8. Месечен писмен доклад - в края на всеки месец Вие ще получавате подробен доклад за хода на кампанията Ви. Докладът ще съдържа всички извършени в периода промени, текущи разходи за отделни ключови думи, препоръки за преразглеждане на бюджети, тенденции и др. След като Ви изпратим този доклад, ще проведем конферентен разговор за да обсъдим предходния месец и да начераем следващите стъпки.

  9. Надлежно оформени данъчни фактури - за всяко заплащане, което извършвате към Google и към нас като медийна агенция, Вие ще получавате подробна данъчна фактура, оформена според българското данъчно законодателство.

  10. Сигурност и увереност - Вие ще поверите PPC кампаниите си в ръцете на професионалисти. Ние ще се превърнем във Ваш истински съюзник и ще гарантираме, че никога няма да пропуснете новини и съвети от света на практиката. С наша помощ Вие ще узнаете тайни и ще разполагате с неизчерпаемо ноу-хау!

Опитайте с малък бюджет, вижте резултатите и напредвайте! Свържете се с нас, за да Ви изпратим предложение за създаване на успешна PPC кампания. Започнете още сега с Google AdWords!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn