Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Facebook реклама за тясно насочване при ниска цена

Социалните медии в Интернет се превърнаха в основно поле на изява за много от нововъзникващите бизнеси. Предприемачи, консултанти и фирми отделят все повече време и средства за маркетинг в социалните медии. Инвестициите обаче изискват широк поглед върху начините за постигане на висока възвращаемост, ясни цели и последователни стратегии. Със своите стотици милиони потребители Facebook предлага отлична възможност за достигане на точната аудитория и то на добра цена.

Реклама във Facebook

Facebook рекламата се различава от традиционната платена реклама при търсене по това, че вместо да наддавате за определени ключови думи, които хората търсят, Вие наддавате за демографските данни на потребителите. Това Ви позволява да насочвате рекламите си към определена възраст, пол, предпочитания и дори учебно заведение или месторабота, които посещават. Конкуренцията е далеч по-ниска от тази при платеното търсене в Интернет.

Социални реклами във Facebook

Предимства на рекламата във Facebook

Потребителският трафик, който закупуваме от Facebook е високо таргетиран, с ясен умисъл и фокус, лесен за проследяване и отчитане. Рекламата във Facebook представя няколко уникални възможности, от които трябва задължително да се възползвате:

  • Мигновено достигане до над 250 милиона активни потребители по света. Счита се, че българите са около 500 хиляди от тях.
  • Добавяне на значимост към рекламите и социална ангажираност на потребителите и техните приятели.
  • Бързо създаване на реклами, които включват текст и изображения. Прецизно ограничаване по възраст, пол, местоположение и други. Избор между заплащане при клик (CPC) или за определен брой импресии (CPM).
  • Доклади в реално време, които позволяват адекватни и ефикасни промени за увеличаване на успеваемостта на кампанията.

Как ще създадем Вашата Facebook реклама?

Ние сме изградили собствени правила и доказани практики как да създадем ефективна реклама в социалната медия Facebook:

  • Започваме с минимален дневен бюджет, докато видим колко трафик и на каква цена можем да привлечем.
  • Наглеждаме отблизо кампанията Ви, опитваме различни креативни варианти за увеличаване на кликванията.
  • Влизаме в ролята на Ваш таргет потребител, за да открием нагласите на хората, които може да се превърнат в клиенти.
  • Използваме красиви изображения и запомнящи се фрази във Вашата реклама, за да предизвикаме обществения интерес.
  • Съчетаваме рекламата Ви с Facebook група, бизнес страница и дори Ваше собствено Facebook приложение, за да увеличим мащаба и засилим действието на социалните връзки между хората. Започваме ли?

Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn