Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Facebook група за обратна връзка с клиенти

Ние създаваме Facebook група за Вашия Бизнес, за да насърчим потребителите да споделят своя интерес и опит от използването на продуктите или услугите Ви. Всички членове на групата могат активно да участват като допринасят съдържание, което е видимо за останалите - снимки, видео, дискусионни теми и др. Целта е да проучим общественото мнение и нагласите на хората, да разберем доколко Ви познават и как Ви оценяват. След това ще се постараем да управляваме потребителския интерес в желаната посока - популяризиране на бранда, откриване на нови клиенти, получаване на важна обратна връзка. Представете си колко полезна информация може да съберете и анализирате, за да подобрите стратегиите си, да усъвършенствате продукта си и да увеличите продажбите си!

Facebook група за обратна връзка с клиенти

Как ще изглежда Вашата Facebook група?

  • Името на групата ще изкуши хората да се присъединят - "Нека поговорим за Кока Кола", "Да спасим света на децата" или "ColaLife" например.
  • Ние ще поканим Вашите най-будни и верни почитатели да започнат дискусия в групата. Все пак, нали вече знаем кои точно са те от Facebook страницата Ви? Те определено ще изпитат чувство на гордост и най-вероятно ще поканят нови хора да се присъединят към групата.
  • Ще качим много снимки и видео материали и ще ги подредим по теми за дискутиране. Ако хората попълнят въпросника Ви например, може да им предложите някой свеж подарък или отстъпка, да им изпратите безплатно продуктов каталог, научна статия или друг ценен документ.

Facebook група за активни дискусии

За постигане на по-високи резултати, Вие може да рекламирате Вашата бизнес група във Facebook и с реклами!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn