Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Facebook страница за комуникиране на бранд

Facebook страницата е публичен профил, чрез който Вие комуникирате бизнеса и продуктите си пред Facebook потребителите. Започнете разговора с хората, които Ви харесват и нека те Ви популяризират сред своите приятели! Когато почитателите Ви си взаимодействат с Вашата Facebook страница, историите достигат и до техните приятели чрез емисии новини. Тъй като тези приятелите общуват с още хора, новините се разпространяват от уста на уста до още по-широк кръг от приятели. Така Вие привличате вниманието на потенциални клиенти! Освен всичко, Facebook страницата Ви ще е видима дори и за потребители извън Facebook, а Вие ще имате достъп до подробна статистика за посещенията, включваща пола и възрастта на почитателите Ви.

Facebook страница за комуникиране на бранд

Какво ще представя Вашата Facebook страница?

Вашата Facebook страница може да съдържа снимки на продуктите Ви, полезни линкове, видео материали, разнообразни дискусии, RSS емисия и дори други приложения. Възможностите за комуникация са хиляди. С наша помощ Вие ще откриете правилния начин на взаимодействие с хората, които Ви харесват. За да разберем какво е мнението им за Вас, ние ще създадем Facebook група, където ще предизвикваме задълбочени дискусии и ще търсим обратна връзка от почитателите Ви.

Бизнес профил във Facebook

Facebook страниците не изискват сериозна издръжка и ако имате добри ключови думи в заглавието на страницата, хората лесно ще Ви намират. Все по-трудно е да се конкурирате при търсене в Интернет търсачките или пък да изпращате съобщения чрез електронна поща на потребителите, които може и да не ги прочетат. Създаването на Facebook страница е лесен и ефективен начин да се свържете с Вашата общност. Може да подкрепите страница си като стартирате и Facebook реклама.


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn