Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Дизайн на шаблон за информационен бюлетин

Когато рисуваме концепцията за дизайн на информационен бюлетин, ние се съобразяваме с визията и цветовата гама на Вашия съществуващ уеб сайт и прилагаме творчески замах. За нас е важно да продължим корпоративната идентичност и познаваемост, като използваме същите банери, лого и други графични елементи в и-мейл шаблона. Така получателите на информационния бюлетин ще разпознаят самоличността на подателя и няма с лекота да отхвърлят съобщението.

Дизайн на шаблон за информационен бюлетин

Графично оформление и подредено съдържание

Интернет потребителите често кликват върху описателни линкове в атрактивни и добре структурирани и-мейл съобщения, които предлагат полезна информация. Промоционалните и-мейл съобщения трябва да са максимално привлекателни и същевременно кратки, но съдържателни. Ползите за потребителите трябва да са поставени на видно мясно в началото на съобщението, редом до подканващите фрази. Обикновено пътят на погледа описва т. нар. F-форма. Ние се възползваме от това правило и разполагаме ключовите аргументи високо на страницата, за да са видими в активния прозорец без необходимост от скролиране.

Вие може да предоставите текстово съдържание за информационния бюлетин или да позволите ние да развием маркетинговите съобщения според комуникационната стратегия. Те трябва да са лесни за преглеждане, да представят ясно ползите за потребителите и да включват силни подканващи към действие фрази.

Достъпност и пригодност на и-мейл бюлетина

Повечето Интернет браузъри и програми за преглед на електронна поща деактивират изображенията в и-мейл съобщенията по подразбиране. Затова ние създаваме Вашия информационен бюлетин с презумпцията, че той трябва да изглежда и функционира правилно под всички и-мейл браузъри. Фактът, че изображенията могат да бъдат блокирани, не трябва да води до катастрофални последици, стига цялостта на съобщението да се запазва и да има достатъчно текст, който да ангажира читателя. За да се справим с блокираните изображения, ние добавяме Alt тагове, които представляват текстови фрази, поставени в HTML кода на Вашия информационен бюлетин. Те се показват в и-мейл съобщението, ако дадено изображение е блокирано.

Всеки и-мейл бюлетин ще съдържа линк към негова HTML версия, качена на Вашия сайт, за да могат потребителите да го разглеждат и през уеб браузърите си с всички изображения. Ние ще създадем онлайн архив с всички изпратени и-мейл бюлетини, за да сме сигурни, че потребителите Ви няма да пропуснат важна информация, дори и да не са прегледали електронната си поща.

Преди да изпратим даден и-мейл бюлетин, ние ще проведем подробни изследвания в много и-мейл браузъри и мобилни устройства, за да се уверим, че съдържанието се показва правилно. Чрез W3C HTML валидиране на програмния код ние гарантираме, че Вашия и-мейл бюлетин отговаря на всички стандарти. Не на последно място, ние ще инсталираме различни инструменти за проследяване на кликванията от информационния бюлетин с цел оптимизация на резултатите.


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn