Интернет маркетинг, онлайн реклама и Facebook приложения Internet marketing, online advertising and Facebook applications

Оптимизация на информационен бюлетин

След всяко изпращане на Вашия и-мейл бюлетин ние събираме, анализираме и обобщаваме отзивите на получателите чрез специална система за проследяване и отчитане на обратната връзка. Нашите инструменти ще Ви позволят да узнаете колко и-мейл съобщения са били изпратени, колко абонати са ги отворили и кои секции от информационния бюлетин са довели посещения на Вашия сайт или целева страница.

Управление и оптимизация на Google AdWords

Непрестанното провеждане на тестове и използването на софтуер за анализиране на потребителския трафик са важна част от нашата стратегия за успешен и-мейл маркетинг. Чрез текущи проверки на всеки аспект на и-мейл кампанията ние можем реално да увеличим общата ефективност. Така Вие ще управлявате средствата си с ясна представа за точната възвращаемост на инвестицията Ви.

Откриване на формулата за успех

Оптимизацията на информационния бюлетин включва следните дейности:

  • Ревизиране на списъците с адреси на абонатите и отстраняване на нереалните.
  • Провеждане на А/В тестове за откриване на най-конвертируемия дизайн на и-мейл шаблона.
  • Редактиране на съдържанието, подканващите фрази и изображенията.
  • Набелязване на второстепенни цели, които да доведат до по-висока ефективност.
  • Добавяне на специални символи към линковете в бюлетина за проследяване на кликванията.

Тъй като не съществува обща формула за успех, ние трябва да отркием тази, която работи най-добре за Вашия бизнес модел. Като Ви помогнем да изградите и поддържате целенасочена комуникационна политика посредством и-мейл, Вие ще общувате пълноценно с клиентите, ще им поднасяте адекватни промоции, ще градите търговска марка и име. След като добихте представа за ползите от и-мейл маркетинга, свържете се с нас, за да Ви отправим едно наистина примамливо предложение!


Интернет маркетинг

Уеб продукти

Идеи за е-маркетинг

Онлайн инструменти

За компанията


Последвайте ни

Публисити във Facebook Публисити в Twitter Публисити в Pinterest Публисити в LinkedIn